Mengsproeiers

Select Spray Mengsproeiers maken gebruik van het venturi principe. Deze mengsproeiers maken het mogelijk met de circulatiecapaciteit van kleine pompen een grote hoeveelheid vloeistof in beweging te brengen.  De mengsproeiers circuleren 4 tot 5 maal het aantal liters wat naar de mengsproeiers verpompt wordt.

Select Spray mengsproeiers worden gebruikt voor het mengen van chemicaliën, het voorkomen van bezinking, het op het juiste niveau brengen van pH waardes, of het vegen van deeltjes of slurry naar een filter en vele andere toepassingen.

Standaard materialen zijn gietijzer, RVS316 en PVDF ( andere materialen op aanvraag). De mengsproeiers zijn leverbaar van 3/8″t/m 1-1/2″ buitendraad en vanaf 1-1/2″leverbaar met binnendraad.

TOEPASSINGEN

  • Industrieel reinigen
  • Spoelen en strippen
  • Tank reiniging
  • Galvaniseren

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit.

Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type sproeier het meest geschikt is.