Mini Taifujet luchtsproeier

Ook de mini TaifuJet luchtsproeier kenmerkt zich door de hoge slagkracht en het fluisterzachte geluidsniveau. De sproeier is voorzien van sleuven bij de uitstroomopening. Door de venturiwerking   wordt de luchtverplaatsing verdubbeld en de slagkracht verhoogd. De sproeier is geschikt voor temperaturen tot 170 Gr Celsius en is zeer chemicaliën bestendig. Zeer uniforme verdeling van de perslucht.

Mini Taifujets hebben een lucht mond van 24 mm breed en 30 mm lang. Door zijn compacte vorm is deze taifujet zeer geschikt om te installeren in een smalle ruimte, zoals bijvoorbeeld voor het droog blazen in kleinere hoeken.

De kunststof Taifujets zijn gemaakt van het materiaal PPS.

TOEPASSINGEN

  • Droog blazen
  • Koelen
  • Stof afblazen
  • Cleanen
  • Strippen
  • Luchtgordijn

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit.

Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type sproeier het meest geschikt is.