TWK Roterende tankreinegingssproeiers

De TWK serie roterende sproeiers geven ondanks hun compacte bouwvorm een volledige dekking van 360 gr. Het draaigedeelte is zelfsmerend en zelfreinigend. De sproeiers kunnen in elke positie geplaatst worden en reinigen tanks tot een diameter van 3 meter. De maximum druk voor deze sproeiers is 7 bar. Er zijn verschillende sproeihoeken 360gr, 180 gr naar boven en naar beneden.

Inlaat gedeelte van deze sproeiers is gemaakt van rvs316, het roterende gedeelte kan worden geleverd in PVDF, PTFE en RVS316. De sproeiers zijn leverbaar met 1/4″, 3/8″,1/2″en 3/4″ binnendraad aansluiting.

TOEPASSINGEN:

  • Wassen
  • Voedsel Industrie

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit.

Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type sproeier het meest geschikt is.