Fijne Nevelsproeiers / Holkegel

Fijne nevelsproeiers maken alleen gebruik van de vloeistof-druk om zeer fijn vernevelde druppels te produceren in een Holkegel sproeibeeld met een uniforme verdeling, waardoor de fijnst mogelijke nevel ontstaat.

Alle onderdelen zijn nauwkeurig afgewerkt. Inzetstukken, wervellichamen en filters kunnen makkelijk worden verwisseld voor inspectie of reiniging. Nevelsproeiers hebben een 1/4″ buitendraad inlaataansluiting en een verwisselbaar wervellichaam voor eenvoudig reinigen of vervangen. De sproeiers worden geleverd met filter.

De nevelsproeiers bestaan uit een houder, een inzetstuk in een kap en een wervellichaam.

TOEPASSINGEN:

  • Koelen door verdamping
  • Bevochtiging
  • Luchtbevochtiging

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit.

Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type sproeier het meest geschikt is.