Verwisselbare Sproeisystemen

Verwisselbare sproeiers bestaan uit een sproeierhouder, een tip en een wartelmoer. Andere onderdelen zoals filters, terugslagkleppen, speciale adapters en doseerplaatjes kunnen ook worden opgenomen.

Sproeierhouders
De inlaataansluiting van standaard sproeierhouders hebben een schroefdraad (in – of uitwendig) in de maten 1/8” tot 1/2″. Alle uitlaataansluitingen hebben buitendraad waarop de wartelmoeren en adapters passen. Het systeem bied ook speciale houders met slangkoppelstuk, draaikoppelingen, montagebeugels, verstelbare montageklemmen en membraamafsluiters.

Tips
Tips zijn er in een grote verscheidenheid aan sproeibeelden, capaciteiten en materialen. Vlakstraal, Volkegel, Holkegel en puntstraal sproeibeelden, even als doseerplaatjes en verstuiver-sproeiers zijn allemaal verkrijgbaar bij de tips. Capaciteiten lopen van 0.01 tot 94 L/min.

Wartelmoeren
Wartelmoeren passen op alle sproeihouders. De wartelmoeren houden tips en andere componenten vast op hun plaats. Voor gebruik in plaats van de standaard wartelmoeren zijn adapters verkrijgbaar met een inlaatdraad met NPT of BSPT uitlaten. Slangkoppelstukken en hulpstukken voor wandmontage.

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit.

Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type sproeier het meest geschikt is.