Volkegelsproeiers

VOLKEGELSPROEIERS:

Select Spray volkegelsproeiers geven een kegelvormig sproeibeeld, die gelijkmatig over het hele oppervalk verdeeld wordt. De sproeier geeft een grotere druppel dan holkegelsproeiers onder vergelijkbare omstandigheden ( Debiet en Druk ). Dankzij de grotere druppels heeft hij meer slagkracht. Volkegelsproeiers zijn daarom zeer geschikt voor vele was en reinigingstoepassingen maar ook voor koelen, bevochtigen, gewassen, brandbeveiliging en allerhande procestechnieken. De vele verschillende volkegelsproeiers varianten hebben alle hun eigen kenmerk/voordelen zoals bijvoorbeeld: Verstoppingsongevoelheid, zeer uniforme verdeling, grotere of kleinere druppelgroottes.

Leverbaar in diverse uitvoeringen en in capaciteiten van 0.38 tot 40.000 liter per minuut bij drukken van 0,5 bar tot 10 bar. Sproeihoeken 40° tot 120°.

Standaard materialen;  Kunststof  (PP en PTFE), Messing, RVS303, RVS316, Hastelloy-C22.

Voel u vrij op contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit. Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type volkegelsproeier het meest geschikt is.

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit.

Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type sproeier het meest geschikt is.