Volkegel

Select Spray volkegelsproeiers geven een kegelvormig sproeibeeld, die gelijkmatig over het hele oppervlak verdeeld wordt. De sproeier geeft een grotere druppel dan holkegelsproeiers onder vergelijkbare omstandigheden ( Debiet en Druk ). Dankzij de grotere druppels heeft hij meer slagkracht. Volkegelsproeiers zijn daarom zeer geschikt voor vele was en reinigingstoepassingen maar ook voor koelen, bevochtigen, gewassen, brandbeveiliging en allerhande procestechnieken.

De vele verschillende volkegelsproeiers varianten hebben allemaal hun eigen kenmerk/voordelen zoals bijvoorbeeld: Verstoppingsongevoeligheid, zeer uniforme verdeling, grotere of kleinere druppelgroottes.

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit.

Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type sproeier het meest geschikt is.