Vlakstraal

Select Spray vlakstraalsproeiers worden gekenmerkt door een gelijkmatige vloeistof- drukverdeling. Bij sproeihoeken tot 65° wordt een krachtige straal geproduceerd (hoe kleiner de hoek hoe krachtiger). Vlakstraal sproeiers zijn leverbaar in uitvoeringen met draadaansluiting en als losse sproeitip. Daarnaast speciale, zeer krachtige uitvoeringen zoals „lepelsproeiers“ en zeer slijtvaste uitvoeringen met een Tungsten Carbide mondstuk voor bijvoorbeeld hogedruk toepassingen.

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit. Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type vlakstraalsproeier het meest geschikt is.

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit.

Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type sproeier het meest geschikt is.