Luchtsproeiers

Deze lucht blaas-mond, ook wel het windhandje genoemd, is geheel vernieuwd. Het bijzondere aan deze gepatenteerd blaas-mond is dat deze lucht-sproeier een evenredig deel van de omgevingslucht mee zuigt waardoor de output twee maal de gebruikte compressorlucht input is. Met andere woorden: bij een input van 260 NL/min compressorlucht is de output gelijk aan twee maal de input, dus 520 NL/min.

Hierdoor verkrijgt u een beter droog of blaas effect. Verder is het geluidsniveau gereduceerd. Als materiaal wordt PPS resin toegepast (polyphenilsulphide). Dit materiaal heeft een hoge chemische bestendigheid en is geschikt voor toepassing bij hoge temperaturen tot 170 graden Celsius. Maximale werkdruk 7 bar.

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit.

Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type sproeier het meest geschikt is.