Automatische verstuivers

Select Spray automatische luchtgestuurde sproeiers kunnen worden voorzien van alle sproeiercombinaties in de E serie. De sproeiers kunnen 180 schakelingen per minuut maken, hierdoor is deze sproeier bijzonder flexibel en voor vele toepassingen inzetbaar. Door het sturen van de schakelingen kan de sproeitijd en de capaciteit zeer nauwkeurig worden ingesteld. De schakelingen kunnen via magneetventiel bijvoorbeeld worden gestuurd door een PLC of tijdrelais. De automatische luchtgestuurde sproeiers zijn leverbaar in messing vernikkeld, rvs303, en rvs316. Deze units zijn zeer compact en zijn voorzien van een inwendige cilinderĀ en afsluitnaald die eindigt in de sproeier opening . Voor het openen van de sproeier is een minimale luchtdruk van 2 bar vereist. Vloeistoftoevoer kan door middel van druk, zwaartekracht of sifon werking worden geregeld.

Voel u vrij om contact op te nemen met Select Spray en leg uw toepassing uit.

Wij adviseren u dan vrijblijvend welk type sproeier het meest geschikt is.